Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2018 12:03 - Списъкът за зимната кофа тази година
Автор: kalyaseva Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2104 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Знам, че сме на няколко седмици, докато не е "официално" зимата, но то само вадеше тук през миналия уикенд и пия гореща канела и мед лате, слушайки празничен плейлист, така че в сърцето ми зимният сезон вече започна! Мислех си за всички забавни неща, които искам да направя тази зима и мислех, че би било забавно да направите списък с зимни кофи, като същевременно споделяте няколко неотдавнашни бюджетни находки за зимните обувки с Карнавал за обувки.   Колкото по-старите получавам, толкова повече обичам зимата. Това е толкова специален момент и наистина има толкова много неща, които правят това толкова различно от другите времена на годината, независимо дали стоим уютно у дома си с огъня или посещаваме ски курорт и се наслаждаваме на снега отвън.

image   Преди да влезем в списъка, искам да споделя всички подробности за тези великолепни бойни ботуши, които намерих в карнавала за обувки. Бихте мислели, че тези ботуши ще струват над $ 100, но те дори не са близки и съм сериозно впечатлен от това колко удобни и добре направени са! Обичам смесицата от тъкани и текстури и имам чувството, че това ще бъде моята невероятна ботуши тази зима. Виждам се как ги нося с дънки, гамаши, дори и неутрална пола и чорапогащи. Можете да намерите тези точни бойни ботуши тук и те идват в черно / сиво!

image   Друга двойка, която носех на сериозно повтаряне ... тези ботуши на Макалу! Не можете да минете през студена зима, без чифт от тях и моята беше толкова добра цена! Честно казано, това са онова, което нося на 80% от времето, независимо дали изпълнявам поръчки и се замразява отвън, или ако трябва да извадя кучетата, или просто да остана вкъщи. Не мога да преживя колко красиви стилове има марката Makalu. Обичам този по-кратък стил, който се предлага в три цвята и този опростенчески по-оригинален стил от Koolaburra тук.

image   Shoe Carnival също продава марки като Nike, Sperry, Adidas, Converse, Koolaburra, Asics и още много други! Натрупах нова чифт Ники, докато бях там и не мога да чакам да се занимавам с тях. Както и да е, нека да влезем в моя "списък на зимните кофи"!


Тагове:   продава,


Гласувай:
0



1. graucho - Ужас
17.12.2018 13:38
Още веднъж- ужас
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalyaseva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 5170
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол